Wijziging tarieven lidmaatschappen Fitness Center Weesp

Nieuw vanaf 21 februari 2018 Brazillian Jiu Jitsu
29 januari 2018
Indoor Cycling en Groepslessen
29 januari 2018
Vanaf 1 februari 2018 zullen de lidmaatschapstarieven voor Fitness Center Weesp wijzigen.

De tarieven voor nieuwe leden zullen als volgt zijn:
1.FCW Flex 1 mnd    > 39,95 EUR
2.FCW Jeugd 3 mnd   > 19,95 EUR
3.FCW Fit 6 mnd    > 36,95 EUR
4.FCW Smart 12 mnd   > 33,95 EUR
5.FCW Student 12 mnd  > 29,95 EUR
6.FCW Dal 12 mnd    > 29,95 EUR
7.FCW Lifestyle 24 mnd > 29,95 EUR

Voor onze trouwe reeds bestaande leden hebben wij besloten het huidige tarief met slechts 2 EUR per maand te verhogen.
De laatste aanpassing van de lidmaatschapstarieven dateert van 2015. De jaren nadien is er door ons geen aanpassing gedaan ondanks de stijgende kosten op alle vlakken en de nodige investeringen. Dit was een bewuste keuze, de sportclub moest eerst (financieel) gezond worden en erkend/gewaardeerd door de leden. Dit betekende voor ons de nodige financiƫle concessies, welke we graag hebben gedaan met het oog op de toekomst.

Nu is het inmiddels 2018, 3 jaar verder en zal er een aanpassing moeten worden doorgevoerd om de sportclub naast rendabel ook stabiel te houden en de nodige verbeteringen op diverse vlakken te kunnen doorvoeren in de toekomst. De aanpassing in tarieven is marktconform voor nieuwe leden, voor bestaande leden hebben we er voor gekozen om slechts met 2 EUR het maandtarief te verhogen en dit zal voorlopig zo blijven als blijk van waardering.

De aanpassing in de tarieven staat volledig los van de overname van One Fitness en je advies/opmerkingen/suggesties nemen wij zeker aan met het oog op de toekomt. We hopen dan ook dat je nog lang lid bij ons zal blijven en met plezier van de faciliteiten gebruik zult maken. Welke in de toekomst enkel nog zullen verbeteren waar nodig en mogelijk.
print